OM OSS

Velkommen til Diamo​​

Vibeke Vestre, som tidligere i år ble kåret til en av Norges 50 fremste Tech-Kvinner, står bak varemerket Diamo, sammen med datteren Alexandra Germyn. 

Duoen gründet i 2019 det norske selskapet Sky of Norway, og software-løsningen Skyhome er i dag den ledende plattformen for interiørdesignere innen digitale komplett-løsninger.

Vibeke er selv interiørdesigner og har også bakgrunn som motedesigner

“Reisen vi har gjort i Sky of Norway har vært fantastisk! At vi  får muligheten til å uttrykke oss kreativtgjør jobben til drømmejobben” 

Det skal være inspirerende å besøke vår nye webshop www.diamodesign.no  og vi ønsker å gi våre kunder den deilige følelsen det er å se noe som er nytt og annerledes.

Diamo er kanskje en form for leken luksus, med møbler som «eier» rommet og som skaper wow-faktoren vi ønsker oss i våre hjem. Noe er stramt og moderne, og noe er varmt og mykt. Vi følger ingen regler og er ikke bundet i en satt varemerke-strategi eller i krav om at kolleksjonen skal følge en rød tråd. Noe designer vi selv, noe utvikler vi i samarbeid med andre og fremover stiller vi oss også åpne for nye  spennende samarbeidsformer med andre inspirerende formgivere.

Diamo skal alltid skille seg ut i mengden, med bærekraftige kvalitetsmøbler som er «made to last». Kolleksjonene skal være små og oppsiktsvekkende og vi lover å ikke falle for fristelsen i å skape volums-produkter. Hos oss skal du ikke finne en tradisjonell, klassisk sofa i grått. 

Vår ambisjon er å skape en slags modig form for ekstravagant eleganse.

Vi elsker å lage ting som ingen har laget før. Finne nye materialer og bruke dem på nye produkter. Vi er for eksempel veldig stolte over serien, Poise, med lounge og sidebord som er produsert i cortenstål. Vi har jo lenge sett det rustede stålet i utemiljø, men vi lurte på hvordan det så ut før rust prosessen er i full gang,- og om det går an å stoppe denne for å få et annet uttrykk. Det fikk vi til, og resultatet er aldeles vidunderlig.

Det er gode øyeblikk når en skaper noe som er vakkert og unikt. Vi elsker HAZE serien med produkter i saueskinn. Disse tar seg fantastisk godt ut både i leiligheten i byen og på hytta på fjellet.

Victoria Germyn har jobbet som modell i NY de seneste 10 årene. Nå presenteres et utvalg av bilder fra hennes liv i «Victoria´s Collection» 

Vibeke karakteriserer bildene som «et friskt pust med en god porsjon humor» Hun elsker store bilder på veggen og kolleksjonen som er printet på metall kommer i størrelser helt opp til 1,5 x 3,0 meter.

 Title:

Catch me if you can

Vi vil kontinuerlig komme med nye Diamo produkter og gleder oss til veien videre.

Håper du vil bli med på reisen!

Vibeke og Alexandra